And so the story begins...

Ben je ook zo benieuwd naar het gezicht achter deze shop? Leuk! Een fijne band met mijn klanten vind ik namelijk super belangrijk! Let me tell you my story.

In 2017 werd ik zwanger van onze baby boy, James. Super leuk, maar ik was eigenlijk helemaal niet zo bekend met de babywereld en trust me dan komt er heel wat op je af. Ik moest me echt even verdiepen in de musthaves en zeker ook in de must not haves haha ;). Maar, gelukkig had ik een vriendin met een leuke babyshop waar ik veel unieke spulletjes kon vinden. Uniek en duurzaam, daar houd ik van en dat vind ik dan ook heel belangrijk.

 Na de geboorte van ons zoontje heb ik die toffe babywebshop van haar overgenomen. Na jarenlang in     de   online marketing te hebben gewerkt, vond ik super cool om mijn eigen shop te kunnen hebben én       uitbreiden. Maar toen ik zwanger werd van ons dochtertje wilde ik de producten nog verder   personaliseren. Handgemaakte babynestjes maken, dat is mijn passie!  Zo ontstond de handgemaakte   babyuitzetlijn van Petit Bandit.

 Als moeder van twee (James van 3 en Maeve van 6 maanden) maak ik met liefde handgemaakte   babyproducten, waaronder de babynestjes. Veiligheid en duurzaamheid staan daarbij voorop. Het hele   traject van a-z wordt door mij persoonlijk afgehandeld. Jouw kleintje verdient immers het allerbeste!   Something special for someone precious, dat vind je bij Handgemaaktebabynestjes.nl.

 

Liefs Celena

 

ps. Ben je ook zo benieuwd naar mijn andere shop? Check dan vooral even Petit Bandit.

© 2020 - 2024 Handgemaaktebabynestjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel